Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ μίλησε και για την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Είναι μια μαχητική αντιπολίτευση και να για να ξαναρχίσει μία αξιωματική αντιπολίτευση για τον τόπο. Κατά καιρούς έχουν γίνει ατυχείς δηλώσεις και εάν ακούσουμε το λέει ο κόσμος για το τι θεωρεί σοβαρό θα πάρουμε πολύ διαφορετικές απαντήσεις» είπε αρχικά ο κ. Τσίπρας, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας (18/09) στο MEGA.

«Ο Κασσελάκης είναι επαρκής για να κάτσει στην καρέκλα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να ήταν στο εξωτερικό τόσα χρόνια αλλά έχει δίπλα του ανθρώπους. Την έχει τη γνώση σε έναν βαθμό για τα εθνικά ζητήματα αλλά την έχει και ένα μέρος του κόμματος. Για τα εθνικά ζητήματα υπήρχαν και άλλες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Για το θέμα της θητείας η προσωπική μου άποψη ήταν οι φαντάροι να πληρώνονται», πρόσθεσε.

«Έχει χτιστεί ένας μύθος πως πίσω από αυτά που λέω κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. Σε άλλες φορές συμφωνούσα μαζί του και σε άλλες όχι. Δεν έχει αρνητική στάση ο Αλέξης απέναντι στον Κασσελάκη ούτε στους άλλους υποψηφίους. Δεν μπορώ να ξέρω τι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε.

Το πιο πιθανό είναι να βγει ο Κασσελάκης

Για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είπε πως οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει για μιλήσουμε για τι θα γίνει μετά. «Αλλά και να εκλεγεί, πάλι είναι άκυρη η συζήτηση. Όσοι τον ψήφισαν θέλουν να τα αλλάξει όλα. Έχει δηλώσει πως και να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η δήλωση πρέπει να γίνει από όλους. Το πιο πιθανό αποτελέσματα είναι να βγει ο Στέφανος Κασσελάκης πάνω από 50%. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι περίπατος. Αυτό που εκφράστηκε χτες ήταν σαν διαδήλωση» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.