O ΥΦ.ΕΘ.Α Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα τα επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) «Οινουσσών» και «Παναγιάς», στην περιφερειακή ενότητα Χίου και έλαβε ενημέρωση από τους Αρχιφύλακες των ακριτικών φυλακίων για τις τρέχουσες δραστηριότητες. Επιπλέον, μίλησε με τα στελέχη και τους στρατευμένους που στελεχώνουν τις φρουρές τους και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τα μέσα τους.



Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το εξαιρετικό επίπεδο της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των στελεχών των φυλακίων.



Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο ΕΦ «Οινουσσών», ο κ. Χαρδαλιάς παρέδωσε μέσα προστασίας σε εθελοντές πυροσβέστες της ομώνυμης νήσου, παρουσία του δημάρχου Γεώργιου Δανιήλ, ενώ με πρωτοβουλία του ιδίου αντίστοιχο υλικό έχει δρομολογηθεί να παραδοθεί σε εθελοντές πυροσβέστες στα Ψαρά, στους Φούρνους και στον 'Αγιο Ευστράτιο. Η δωρεά του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας αποσκοπεί στη διαχρονική υποστήριξη με υλικά μέσα του σημαντικού εθελοντικού έργου που επιτελούν οι εθελοντές πυροσβέστες, με την ενεργή συμμετοχή τους στα σχέδια πυροπροστασίας και πυρόσβεσης σε όλη την ελληνική επικράτεια, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.



Τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Διοικητής της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπατζίδης.