Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 1 Αυγούστου, η πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Νίκου Χαρδαλιά και του Γιώργου Πατούλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και ξεκίνησε η στενή συνεργασία για την παράδοση της σκυτάλης απο τον Γιώργο Πατούλη στο διάδοχό του.

Ήδη άρχισε η ενημέρωση του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ για τη λίστα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και όλες τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει μαζί τους ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ψηφοδέλτιο νίκης με ευρεία εκπροσώπηση.

Ο Γιώργος Πατούλης πρότεινε σε όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους να συντρέξουν το έργο και την προσπάθεια για μια νικηφόρο πορεία του Νίκου Χαρδαλιά, αλλά, προφανώς, η τελική επιλογή των υποψηφίων ανήκει στο νέο επικεφαλής.

Όμως, για την παράταξη της ΝΔ, είναι σημαντικό που η αλλαγή σκυτάλης γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα και με άμεση συνεργασία των δύο σημαντικών στελεχών της παράταξης, σε πλήρη συμφωνία με την τελική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.