Το σύνθημα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως δόθηκε την Κυριακή το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, παρουσία και του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά. Τη χαρά του για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, στο ραντεβού που δόθηκε στο πλάτωμα Οικονομίδη, εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Πατούλης.

«Εκατοντάδες κόσμου χθες στο άναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας στο Πεδίον του Άρεως! Όλες οι ηλικίες, νέοι άνθρωποι, οικογένειες με τα παιδιά τους, απ' όλη την Αττική, περάσαμε υπέροχα στη μεγάλη γιορτή της Περιφέρειας Αττικής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

Μετά τη γιορτινή φωταγώγηση, ακολούθησε μια μοναδική συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση, ενώ οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα.

«Όλοι μαζί μια οικογένεια, διασκεδάσαμε στη συναυλία μας με τον εξαιρετικό Δημήτρη Μπάση, τη Χορωδία και τη Φιλαρμονική Μπάντα της Περιφέρειας Αττικής», σημείωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες από αυτή τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά σε όλους να έχουμε, με υγεία για κάθε σπιτικό! Καλά Χριστούγεννα».