Ο Γιώργος Πατούλης, μετά την διαρροή από το Μαξίμου για την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε χθες σε εκδήλωση στο Ζάππειο, χαρακτήρισε μέσω ανάρτησης στο Facebook, την κίνηση αυτή σαν «μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη». 


Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Patoulis στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023

Έντονη ενόχληση Μαξίμου

Νωρίτερα, πηγές του Μαξίμου μιλώντας στο parapolitika.gr εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για το συγκεκριμένο περιστατικό που όπως λένε, δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος και έρχεται λίγο μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Μάλιστα, η ενόχληση ήταν τέτοια, άφηναν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, για το κατά πόσο η οδός Πειραιώς θα επιμείνει στη στήριξη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής