Δυσαρέσκεια των πολιτών της Αθήνας απέναντι στους χειρισμούς του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, καταγράφει έρευνα της Opinion Poll για την Α' Αθηνών.

Την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία απολαμβάνει διαφορά ρεκόρ από την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς στην ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ, οι εντυπώσεις για τον προερχόμενο από το κυβερνών κόμμα περιφερειάρχη Αττικής είναι αρνητικές.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «πόσο ικανοποιημένος είστε από την στάση και τις πρωτοβουλίες του Γιώργου Πατούλη;» ο περιφερειάρχης Αττικής συγκεντρώνει αρνητικές γνώμες 45%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα ευρήματα τις ίδιας δημοσκόπησης το 16,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι δυσαρεστημένοι από την στάση του Γιώργου Πατούλη.
DIMOSKOPHSH_ATHNA-17
DIMOSKOPHSH_ATHNA-18

Μάλιστα αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι στις περσινές περιφερειακές εκλογές η παράταξη Πατούλη υπερίσχυσε με ποσοστό 65,75% της Ρένας Δούρου , φαίνεται ότι οι χειρισμοί του περιφερειάρχη οδήγησαν σε γρήγορη απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών.