«Εμφύλιος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην υποψήφιο του κόμματος στην Φθιώτιδα και δικηγόρο, Νίκο Πάπουτσα, να κάνει λόγο για «πολιτική υποκρισία» του υποψήφιου βουλευτή της Κουμουνδούρου στην περιοχή Γιάννη Σαρακιώτη.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, o Νίκος Πάπουτσας κατηγορεί συγκεκριμένα τον Γιάννη Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρει και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν...

Δημοσιεύτηκε από Πάπουτσας Νικόλαος στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Πάπουτσας παραιτήθηκε από υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις δεύτερες εκλογές, προκαλώντας αίσθηση με ανάρτησή του την επομένη των εκλογών του Μαΐου.

Τότε σε μια αιχμηρή ανάρτησή του σημείωνε ότι «ελπίζει το κόμμα να βρει τον δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Δείτε την ανάρτησή του:

H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε...

Δημοσιεύτηκε από Πάπουτσας Νικόλαος στις Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023