Εντυπωσιασμένος από τους ανθρώπους που γνώρισε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη ο Κυριάκος Πιερρακάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες. Ο υποψήφιος της ΝΔ, που σάρωσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Α’ Αθηνών, βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι και όπως γράφει ο ίδιος, συνάντησε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους.

 Πρόκειται για τον Μανώλη Μαραγκάκη, πρόεδρο της τοπικής ομάδας της Αναγέννησης, και τον Γιώργο Αλεβιζάκη, πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, δύο ανθρώπους που κάνουν το όραμά τους πράξη.

«Στο κλειστό γήπεδο του Αρκαλοχωρίου συναντήσαμε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους. Και τον Γιώργο Αλεβιζάκη, πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, που διοργανώνει τον ημιμαραθώνιο Κρήτης, με τη συμμετοχή αθλητών από πάνω από 40 χώρες.

 Με το παράδειγμά τους μας δείχνουν πώς να βγάζουμε το «δεν» από κάθε «δεν γίνεται». Συγχαρητήρια και στους δύο!

 Τον Μανώλη Μαραγκάκη, πρόεδρο της τοπικής ομάδας της Αναγέννησης, η οποία πέτυχε την άνοδό της στη Β´ Εθνική κατηγορία μπάσκετ παρά τον σεισμό του 2021», έγραψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.