Στην προεκλογική «επιστράτευση» του συνόλου των πρωτοκλασάτων στελεχών της «γαλάζιας» Παράταξης προχωρά κατά το προσεχές διάστηµα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου που έχει τεθεί, προκειµένου να επιτευχθεί η µέγιστη δυνατή συσπείρωση ενόψει της κρίσιµης εκλογικής µάχης της 25ης Ιουνίου.

Ηδη έχει γίνει µια πρώτη κουβέντα σε σχέση µε τα πρόσωπα που θα κληθούν τις επόµενες µέρες να «τρέξουν» ανά την επικράτεια. Οπως µαθαίνω, το βάρος πέφτει στη Βόρεια Ελλάδα, όπου καταγράφεται µια ιδιαίτερη δυναµική κοµµάτων, όπως η Ελληνική Λύση και η Νίκη.

Τα «γαλάζια» στελέχη που θα «µετακοµίσουν» προς τον Βορρά είναι οι Νίκος ∆ένδιας, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Χρήστος Σταϊκούρας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Νίκος Χαρδαλιάς. Βαλίτσες για Κρήτη ετοιµάζει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ τα νησιά αναλαµβάνει ο Βασίλης Κικίλιας. Τέλος, περιοδείες σε Ηλεία και Αχαΐα θα πραγµατοποιήσει ο κεντρογενής Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στόχος της συγκεκριµένης στρατηγικής είναι να κρατηθεί ζεστό το ακροατήριο και συνάµα να δηµιουργηθούν προϋποθέσεις ακόµα και για νέο κύµα µετακινήσεων προς τη Ν.∆.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 27/5