Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο και το Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και υποψήφιο Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Βασίλη-Πέτρο Σπανάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί της Λήμνου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Ρουσόπουλος και ο κ. Σπανάκης επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία, όπου συναντήθηκαν με τα υπηρεσιακά στελέχη.

Τα «γαλάζια» στελέχη συζήτησαν επίσης με τους εργαζόμενους της Διοίκησης του ΕΦΚΑ και ασφαλισμένους, επισκέφθηκαν το ΓΕΦ της ΑΑΔΕ, συνάντησαν τον Δήμαρχο του νησιού κ. Μαρινάκη και τον Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο και ανέπτυξαν τον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα της υγείας σε συνάντηση που είχαν με τη Διοίκηση, τα στελέχη κα τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λήμνου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, ο κ. Ρουσόπουλος και ο κ. Σπανάκης επισκέφθηκαν και τις περιοχές Ατσική και Μούδρο, όπου αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους, αγρότες, ψαράδες και επαγγελματίες του νησιού για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στη Λήμνο: 

Στη διήμερη περιοδεία που κάναμε στη Λήμνο με τον Βασίλη Σπανάκη και τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική...

Δημοσιεύτηκε από Θεόδωρος Ρουσόπουλος - Theodoros Roussopoulos στις Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023