Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες θα αποφασίσουν τόσο για πρόσωπα που εμπιστεύονται όσο και για πολιτικές που θα εφαρμοστούν. Πολιτικές για όλους, για τους μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, για τις επιχειρήσεις, για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για την ακίνητη περιουσία, για τη συνέχιση της φορολογικής ελάφρυνσης κ.ά.

Οι εκλογές αυτές δεν είναι αφετηρία νέου διχασμού, αλλά ευκαιρία για μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού. Και φυσικά οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι είναι ρεαλιστές και ποιοι είναι λαϊκιστές, ποιες πολιτικές εφαρμόζονται και ποιες δεν εφαρμόζονται. Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμη για την πολιτική και την οικονομική σταθερότητα, αλλά και για την ανάδειξη των εκπροσώπων-βουλευτών στη νέα Βουλή. Η «ακάλυπτη επιταγή» της απλής αναλογικής πρέπει να καλυφθεί μέσα από τις εκλογές, ώστε στις δεύτερες κάλπες η Ελλάδα να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Κυβέρνηση που από την πρώτη μέρα θα εφαρμόσει πολιτικές που έχει εμπιστευτεί ο λαός και όχι πειράματα.

Η επόμενη κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει ούτε μέρα. Την τετραετία που πέρασε, το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας ήταν η σταθερή κυβέρνηση και ο αξιόπιστος πρωθυπουργός. Αυτήν την πολιτική θέλουμε να συνεχίσουμε για την οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή. Στις εκλογές της απλής αναλογικής, οι πολίτες με ενισχυμένη λογική θα στείλουν μήνυμα εθνικής ενότητας, επιλέγοντας τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολιτικές γνωστές και ρεαλιστικές. Πολιτικές για όλους!