Δύο μόλις εβδομάδες πριν από την «μεγάλη μέρα» των εκλογών οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες με απώτερο σκοπό να πείσουν τους πολίτες για το πρόγραμμα που οραματίζονται να υλοποιήσουν την τετραετία 2023-2027.

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει τον «αγώνα» της προεκλογικής του εκστρατείας περιοδεύοντας σε ολόκληρη την χώρα σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο θα βρεθεί σε Ελευσίνα, Θεσπρωτία και Άρτα.

Το απόγευμα της Κυριακής θα συζητήσει με πολίτες για την οικονομία στην Ελευσίνα ενώ  πρόκειται να ανακοινώσει τρία νέα μέτρα που αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους.

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στη Θεσπρωτία και την Άρτα.

Την Τρίτη 9/5 θα μιλήσει στην εκδήλωση στο Ζάππειο για την ημέρα της Ευρώπης όπου θα είναι και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Την Τετάρτη 10/5 θα ακολουθήσει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ.

Και την τελευταία εβδομάδα είναι ήδη προγραμματισμένες ομιλίες στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη και η τελευταία την Παρασκευή πριν από τις εκλογές στο Θησείο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει συχνά ότι η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι η πιο καθοριστική, ότι το δίλημμα είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω και πως η αυτοδυναμία της ΝΔ οδηγεί στην αυτοδυναμία της Ελλάδας.

Η στρατηγική και οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα μέχρι τις κάλπες

Και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη δική του πλευρά συνεχίζει τις περιοδείες του υπογραμμίζοντας σε κάθε του ομιλία τις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα.

Στις προεκλογικές εξορμήσεις του ο Αλέξης Τσίπρας εστιάζει στην ανάδειξη των θέσεων του κόμματός του, αλλά ασκεί και σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα:

Σήμερα θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη στα περιφερειακά κανάλια.

Δευτέρα 8 Μαΐου

Λαμία

Τρίτη 9 Μαΐου

Πειραιάς

Τετάρτη 10 Μαΐου

Debate

Πέμπτη 11 Μαΐου

Λάρισα

Παρασκευή 12 Μαΐου

Θράκη