Την ικανοποίησή της εξέφρασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με μια ανάρτησή της σχετικά με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Παράλληλα η κ. Κεραμέως έκανε αναφορά στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Κεραμέως:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρός μας Kyriakos Mitsotakis! Με πολλά από τα πρόσωπα που τιμώνται σήμερα στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχω συνεργαστεί προσωπικά:

- Με την #ΕιρήνηΑγαπηδάκη σε θέματα εκπαίδευσης προσφύγων και σε θέματα διαχείρισης της πανδημίας στην εκπαίδευση.

- Με τον Theodoros Skylakakis για κάθε οικονομική πτυχή που αφορά την πολιτική μας στην Παιδεία και τα έργα του Ταμείου Ανάπτυξης.

- Με τον Christos Stylianides - Χρήστος Στυλιανίδης για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών που επηρεάζουν τις δομές του Υπ. Παιδείας.

- Με τον Nikos Papaioannou για τις μεγάλες κοινές μας προσπάθειες για να αναβαθμίσουμε τα Πανεπιστήμιά μας.

Θα μου επιτρέψετε όμως να ξεχωρίσω την Ioanna Lytrivi, στενή και πολύτιμη συνεργάτιδά μου τα τελευταία 8 χρόνια, από το 2015 έως το 2019 όταν ήμασταν στην Αντιπολίτευση, και από το 2019 όταν ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενός από τους πιο σημαντικούς φορείς του Υπουργείου Παιδείας. Η Ιωάννα είναι μία εξαιρετική επιστήμονας, άξια και αποτελεσματική, η οποία τρέφει απεριόριστη αγάπη για την προσφορά στα κοινά. Ιωάννα μου, θερμά συγχαρητήρια!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρός μας...

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023