Στην καρδιά του Πειραιά, όπου διατηρεί το πολιτικό της γραφείο, πραγματοποιήθηκαν χθες 24 Απριλίου τα εγκαίνια με χαρακτηριστικό ενθουσιασμό και παλμό, άρωμα ΠΑΣΟΚ από τα παλιά, όπως έλεγε ο κόσμος.

Στην ομιλία της η Μάρα Κουκουδάκη κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές: «Με τη συμμετοχή σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εσείς θα δώσετε την έδρα στο ΠΑΣΟΚ στην Α ' Πειραιά, μια ευκαιρία ανάτασης για τον Πειραιά και τα Νησιά μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρουσία σας. Γυρίζουμε σελίδα για τη χώρα, τον Πειραιά μας, τα Νησιά μας»

















Αξίζει να σημειωθεί πως την τίμησαν με την παρουσία τους οι: Κώστας Σκανδαλίδης πρ.Υπουργός,Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα, Αβραμίδης Τάκης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιά, Καρύδης Δημήτρης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Βουράκης Ιωσήφ Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν,Γιάννης Γλύκας Πρόεδρος Ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων,Κώστας Παπαδημητρίου Γενικός Γραμματέας ΟΕΕ, Ανδριανή Αβραμίδου – Λαμπροπούλου Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά, Κατσικάρης Δημήτρης Περιφερειακός Σύμβουλος-Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Σκαφίδας Γεράσιμος Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βάρδας, καθηγητής καρδιολογιας, Γραμματεας Τομέα καινοτομίας,έρευνας και Τεχνολογίας ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Πολιτάκης Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, οι Υποψήφιοι της Β’ Πειραιά Λεωνίδας Αθανασιάδης και Βερικάκη Ελινα, Μέλη ΚΠΕ και Τοπικών Οργάνων Α’ και Β’ Πειραιά καθώς και οι συνυποψήφιοι της δείχνοντας κλίμα ενότητας και ομόνοιας στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ.