Έκκληση προς τους πολίτες να στηρίξουν ξανά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση απηύθυνε η πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία δεν θα είναι υποψήφια αυτήν τη φορά, όπως ανακοίνωσε.

«Καλώ όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε το 2019, να προσέλθετε ξανά στις κάλπες και να στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της

Φίλες και Φίλοι,

Το 2019 ζήτησα ως νέα υποψήφια στη Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, τη στήριξη σας και από την πρώτη στιγμή, βρεθήκατε στο πλευρό μου, με αγκαλιάσατε και μου δώσατε τη δύναμη να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τις αξίες μου.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια, έδωσα ποικίλες μάχες και συνέχισα να αναδεικνύω το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης, με ορατά αποτελέσματα στη ζωή και την καθημερινότητα όλων μας.

Για αυτό το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια ευημερούσα, απαλλαγμένη από τις παθογένειες ετών και διεθνώς ισχυρή Ελλάδα, θα συνεχίσω να παλεύω.

Ωστόσο, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον αγώνα που δίνω από ένα πολύ διαφορετικό μετερίζι.

Το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε στο ΣΕΦ, πριν από τέσσερα χρόνια, για μένα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Το Στάδιο μας έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο. Ωρίμασε και αναπτύσσεται μαζί με τη χώρα. Έχουμε, όμως, και πολλά ακόμα να κάνουμε. Την εφαρμογή του master plan που θα οδηγήσει στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου, την ενίσχυση του προφίλ εξωστρέφειας του, την προσέλκυση υποψήφιων επενδυτών στους προς αξιοποίηση χώρους.

Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο μου και στο έργο που έχουμε υλοποίησει, παραμένει ακλόνητη και είμαι βαθύτατα ευγνώμων για αυτό. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το σχέδιο μας για ένα πλήρως προσβάσιμο και λειτουργικό Στάδιο με μεράκι και σκληρή δουλειά.

Η κρίσιμη ώρα, όμως, πλησιάζει. Η ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε για το αν η πορεία ανάπτυξης της χώρας θα συνεχιστεί ή θα υποκύψει στις πληγές του κακού παρελθόντος.

Στις εκλογές θα στρατευθώ στον αγώνα για την Ελλάδα της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του κράτους μας, στο πλευρό των παλιών μου συνυποψηφίων και νυν συναγωνιστών, στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής, στο πλευρό των πολιτών του Πειραιά, *χωρίς όμως να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια ως υποψήφια. *

Καλώ όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε το 2019, να προσέλθετε ξανά στις κάλπες και να στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!