Η είδηση ότι ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια», θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστή χθες, από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης προχώρησε σε ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, γράφοντας:

«Μια μέρα μετά την παγκόσμια ημέρα τρανς ορατότητας #transdayofvisibility ανακοινώνεται αυτό

@mithrida

#μιθριδατης #λοατκι (αφήνω στην άκρη τα σεξιστικά διότι τα έχουν καλύψει άλλοι)».

Ο ερμηνευτής, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρια, είναι λάτρης του twitter. Δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις του και αυτό έκανε από τον Ιανουάριο του ΄10 όταν και άνοιξε τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, το '11 «κορόιδευε» τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα. Άλλες φορές χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις επιτιθέμενος στην Άνγκελα Μέρκελ, ενώ προηγούμενα tweet του ήταν μια ωδή στον σεξισμό.

Οι αναρτήσεις του Μιθρδάτη:

mithridatis

Ο Zhukov τρολάρει την επιλογή Μιθριδάτη με ένα tweet

Με ανάρτησή του ο γνωστός Zhukov του Τwitter τρολάρει την ένταξη του Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία από τη συνάντηση Μιθριδάτη-Τσίπρα αλλά και μία παλαιότερη από ανάρτηση πoυ είχε κάνει ο ερμηνευτής, ο Zhukov σχολιάζει τα εξής: «Δηλαδή ποιος να το περίμενε ότι ένας συρφετός ηλιθίων, ρατσιστών, κατάδικων, χουντικών και φασιστών, τελικά θα μάζευε και σεξιστές. Αναπάντεχο».

Το θέμα σχολίασαν και άλλοι χρήστες του twitter με ανάλογες αναρτήσεις.