Όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σήμερα από το Αίγιο στη δεξαμενή των αναποφάσιστων θέτοντας το δίλημμα των εκλογών και προσωποκεντρικά λέγοντας ότι οι πολίτες θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του mega.

«Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα πηγαίνουμε πίσω;», ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αίγιο θέτοντας το δίλημμα των εθνικών εκλογών του 2023.

 «Και τελικά ποια παράταξη και ποιος αρχηγός είναι πιο κατάλληλος να κρατάει το τιμόνι της χώρας σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς; Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους αναποφάσιστους να κάνουν σύγκριση ανάμεσα σε όσα έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όσα από το 2019 επαναλαμβάνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα που εγγυάται συνέχεια και σταθερότητα

 «Για εμάς η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας και μεγάλων δυσκολιών για τη χώρα. Θέλουμε τη ΝΔ αυτοδύναμη στη δεύτερη κάλπη, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις και να οδηγούμε το σκάφος της χώρας» δήλωσε.

 Στην Αχαΐα είδε από κοντά και ενημερώθηκε για τα μεγάλα έργα που ήδη προχωρούν ή δρομολογούνται τόσο στο οδικό όσο και στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

 «Μαζί με το πλάνο που υπάρχει για το λιμάνι όλος αυτός ο σχεδιασμός θα αλλάξει ουσιαστικά την Πάτρα τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

 «Θα καταστήσει την Πάτρα πραγματική πύλη εισόδου για όλη τη χώρα και θα επιτρέψει βέβαια και την ασφαλή επικοινωνία της Πάτρας με την Αθήνα» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

 Στην Αχαΐα υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί συνολικά 80 έργα και ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 3,7 δις ευρώ.