«Έχουμε καταργήσει τις περισσότερες ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Αρχικά, αναφορικά με τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ, επισήμανε ότι είναι «κωμικοτραγικά».

«Εμείς έχουμε καταργήσει τις περισσότερες ρυθμίσεις του νόμου Καρούγκαλου, είμαστε η πρώτη κυβέρνηση μετά από 15 χρόνια που δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μείωση συντάξεων, δεν έχουμε αυξήσει ούτε μισό φόρο και έχουμε κάνει το αντίθετο, στοχευμένα αλλά όσο το επιτρέπει η οικονομία, αλλά συνεχόμενα και ο κυριότερο είναι ότι έχουμε μετά από πολλά χρόνια λόγω και της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους εν τοις πράγμασι αυξήσεις για 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους», συμπλήρωσε

Ακόμα, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτά που είπε προεκλογικά τα εφάρμοσε μετεκλογικά.

«Απεδείχθη για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας ο βασιλιάς του ψέματος και του θράσους», πρόσθεσε.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών.

Ερωτηθεις αν αφήνουν ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας με τον κ. Βελόπουλο οι δηλώσεις του κ.Βορίδη, τόνισε ότι «δεν ήταν παράθυρο, ο κ. Βορίδης δεν μίλησε για συγκυβέρνηση με τον κ. Βελόπουλο, είπε απλώς ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί οποιαδήποτε απόφαση του ελληνικού λαού».

«Εγώ δεν μπορώ να το δω αυτό πολιτικά καμία περίπτωση. Και είναι και ακόμα ένας λόγος μια τέτοια δηλαδή ενδεχόμενη συγκυβέρνηση όπου καθιστά μονόδρομο της αυτοδυναμία της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη», σημείωσε.