Οι περιοδείες κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας σε νομούς της Ελλάδας θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Άρτας, στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, 'Αννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, o γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στις 24 Ιουνίου, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η γενική γενική Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, Κατερίνα Μονογυιού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Ρόδο.