Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
egdmxu5xuaacuzy
Πολιτική

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη - Πιερρακάκης και Τσιάρας οι ομιλητές

Για τη μετάβαση της Δικαιοσύνης στην ψηφιακή εποχή διοργανώνει εκδήλωση η ΟΝΝΕΔ από κοινού με τη γραμματεία επιστημονικών φορέων της ΝΔ σήμερα το απόγευμα στο Γκάζι, με κεντρικούς ομιλητές τους Υπουργούς Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών νέων δικηγόρων οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τους συναρμόδιους Υπουργούς για τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης, ενώ ομιλητές θα είναι επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ Σίμος Ψωμιάδης.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να σηματοδοτεί τη στήριξη του κόμματος αλλά και της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στον Δημήτρη Αναστασόπουλο για τις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Παρόντες στην εκδήλωση, όπως μαθαίνουμε, θα είναι επίσης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, και ο Γραμματέας ΠΕ Γιώργος Στεργίου.