Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
androulakis
Πολιτική

Περιοδεία Ανδρουλάκη στο Περιστέρι: Καταστροφική η πολιτική «Πόντιου Πιλάτου» απέναντι στην ακρίβεια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική

Στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου περιόδευσε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος. Στο επίκεντρο των συζητήσεων με πολίτες και επιχειρηματίες βρέθηκε η ακρίβεια και το πολύ υψηλό κόστος ζωής.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε δέκτης των αγωνιών τους για το αυξημένο κόστος διαβίωσης και το κύμα ακρίβειας, που απομειώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική, ειδικά για το «καυτό» ζήτημα των αυξήσεων, τονίζοντας ότι «οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».

Ο κ. Ανδρουλάκης συμπλήρωσε ότι το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες «είναι πια ανυπόφορο» επισημαίνοντας ότι «καταγράφεται ράλι αυξήσεων στις τιμές ενέργειας». «Είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο ανατιμήσεων και πληθωρισμού. Το κόστος ζωής αυξάνει ραγδαία λόγω των υψηλών ενοικίων και των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία», σημείωσε.

«Οι προτεραιότητες όμως της ΝΔ είναι εντελώς διαφορετικές. Επί της ουσίας κερδοσκοπούν οι λίγοι εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική του Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη είναι καταστροφική και στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας μία προοδευτική σοσιαλδημοκρατική δύναμη, που έχει πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των μεγάλων ζητημάτων της χώρας και βέβαια της αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι προτεραιότητά μας με λόγο ουσιαστικό, προοδευτικό και ρεαλιστικό να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.