Συγκλονίζει ο άνδρας της Φώφης Γεννηµατά, Ανδρέας Τσούνης, οποίος στάθηκε βράχος µέχρι την τελευταία στιγµή στη µάχη που εκείνη έδινε τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή του στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο σύζυγος της αείμνηστης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αναφέρει: «Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Τσούνης είχε επιλέξει μια διακριτική στάση στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ο άνθρωπος που την στήριζε στη δύσκολη μάχη που έδινε.

Ο γνωστός οδοντίατρος είχε παντρευτεί με την Φώφη Γεννηματά το 2003. «Με τον Ανδρέα μας δένει η τρέλα μας» είχε δηλώσει η ίδια, μιλώντας για τον σύζυγό της.

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές- κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι» είχε αποκαλύψει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της.