Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με την απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης  Γεννηματά, που κατέληξε σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στον Ευαγγελισμό, καθώς μαχόταν γενναία τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας Τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και αυτός που βρέθηκε μαζί της, στο πλευρό της, μέχρι το τέλος της ζωής της και την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν το στήριγμα της Φώφης Γεννηματά.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που παντρεύτηκαν το 2003, ήταν στο πλάι της Φώφης Γεννηματά.

Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. Ο κ. Τσούνης είναι φανερά συντετριμμένος με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια σε συνέντευξή της.

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», τόνιζε η Φώφη Γεννηματά.

Σημειώνεται πως η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα, και είναι σήμερα 24 ετών, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Η Φώφη Γεννηματά απέκτησε δύο ακόμα παιδιά με τον Ανδρέα Τσούνη, τον δεκαεπτάχρονο σήμερα Γιώργο και τη δεκαπεντάχρονη Κατερίνα.