Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση λειτούργησε στο μέτωπο των έργων υποδομής της χώρας, προχωρώντας στη συμβασιοποίηση, μόλις στα πρώτα δύο χρόνια διακυβέρνησης πρωτοβουλιών ύψους 3,2 δις ευρώ, τόνισε, ο υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, σχετικά για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65.

Μάλιστα ο Κ. Καραμανλής απαντώντας στον Χρ. Σπίρτζη πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, που αμφισβήτησε το έργο της κυβέρνησης, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια συμβασιοποίηση μόλις 800 εκατ. ευρώ δημόσια έργα. «Τότε που παίζατε στα ζάρια την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και μετά εσείς γυρνούσατε με σκυμμένο κεφάλι και υπογράφατε μνημόνια. Αυτοί είστε. Εμείς είμαστε η παράταξη που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και υλοποιεί τα έργα που εσείς δεν μπορείτε», επιστρέφοντας τα πυρά που δέχθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρ. Σπίρτζης, νωρίτερα μιλώντας στην Ολομέλεια, δήλωσε την ικανοποίησή του για τ’ ότι ολοκληρώνεται ένα μεγάλο έργο υποδομής, αλλά άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που διαχειρίζεται τους οδικούς άξονες, λέγοντας «φέρατε τροποποίηση να μην παραδοθεί όλο το έργο αλλά τα 14 χλμ. Στις 3/12 θα παραδώσετε το νότιο τμήμα; Με ποιανού ευθύνη δεν έχουν ξεκινήσει;».