Η προσπάθεια της χώρας να βγει από το τούνελ της πανδημίας και να επανεκκινήσει την οικονομική της δραστηριότητα, πέφτει για άλλη μια φορά στο τείχος του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει ακόμη μια δήλωση στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος δήλωσε το εξής: «Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία». 

Η δήλωση του ευρωβουλευτή, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προσδοκίες των επιχειρηματιών και των απασχολούμενων στον τουριστικό κλάδο ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού, όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της ΝΔ, η οποία κάνει λόγο για «διαρκή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ για τις δηλώσεις Κόκκαλη:
«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

“Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».