Στα όσα συνέβησαν στην προ ημερών θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο βουλευτής Δυτικού Τομέα του κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλήςμιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα», με τους Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο

Ερωτηθείς ο κ. Κουρουμπλής για τον καυγά που φέρεται να είχε με τον Πάνο Σκουλέτη ο ίδιος τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλα και πολύ συλλεκτικά κόμματα, είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με εσωκομματική δημοκρατία Κάνουμε μια συζήτηση κατατίθεται απόψεις δε σημαίνει ότι ο καθένας μας κατέχει την μοναδική αλήθεια».

Αναφορικά με την επίμαχη αποστροφή του ότι κάποιοι «θέλουν να παραμείνει το κόμμα καθηλωμένο στο 20%, να μην κερδίσει τις εκλογές ώστε να επιταχυνθούν οι εσωκομματικές εξελίξεις» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε: «Εγώ κατέθεσα μία άποψη μέσα σε ένα όργανο και από τη στιγμή που η διαδικασία είναι κλειστή δεν έχω κανένα δικαίωμα να κάνω καμιά συζήτηση. Όσοι έδωσαν τις διαρροές είναι δική τους ευθύνη. Εγώ στη ζωή μου ποτέ δεν έδωσα καμία διαρροή για διαδικασίες τις οποίες έχω λάβει μέρος». 

Επιπλέον ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτήθηκε για τις βαριές κουβέντες που ακούστηκαν από πλευράς Σκουρλέτη απάντησε ότι: «Εγώ μετέφερα έναν προβληματισμό που ακούω έξω», επισημαίνοντας παράλληλα  ότι «μέσα στα κόμματα συνυπάρχουν διαφορετικές απόψεις».