Την σύγχυση στην οποία βρίσκεται η αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και τις «κωλοτούμπες» της Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους, καταδεικνύει με ανάρτησή του το στέλεχος της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Αναρτώντας ο κ. Ιωαννίδης δύο δηλώσεις της τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κουμουνδούρου για το θέμα των αναδρομικών, με τη μία να προέρχεται από την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πολιτευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας κάνει λόγο για «αλλαγή κουστουμιού και ρητορικής, με την εναλλαγή από τα κυβερνητικά έδρανα στην αντιπολίτευση».

Ειδικότερα η Έφη Αχτσιόγλου ως αρμόδια υπουργός το 2018 δήλωνε πως «δεν θα ευδοκιμήσουν οι προσφυγές των συνταξιούχων», ενώ δύο χρόνια αργότερα και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης η ίδια απαιτεί καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους χωρίς δικαστικές διαδικασίες.

Ο Σάκης Ιωαννίδης στην ανακοίνωσή του σχολιάζει πως: « Ητότε αρμόδια υπουργός προς τους συνταξιούχους για τα αναδρομικά τους. Τους μαλώνει. Τους ξεκαθαρίζει ότι δεν πρέπει να τα διεκδικούν γιατί το υπουργείο της, θα προσφύγει κατά της απόφασης με έφεση. Δείτε τι λέει τώρα που είναι στην αντιπολίτευση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Πλέον οι πολίτες δεν τσιμπάνε».

Η ανάρτηση του Σάκη Ιωαννίδη: