Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή, με την πολιτική αντιπαράθεση να φτάνει στο «κόκκινο» κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις διαδηλώσεις.

Ωστόσο παρά το έντονο κλίμα και τις σφοδρές συγκρούσεις των πολιτικών οι ενδυματολογικές επιλογές των κυριών της Ολομέλειας εξισορρόπησαν - τουλάχιστον από θέμα εικόνας - την άγρια κατάσταση, που επικράτησε την Τετάρτη και την Πέμπτη κατά την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.

Οι βουλευτίνες έδειξαν από το βήμα της Ολομέλειας την καλοκαιρινή τους διάθεση με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη προτίμησε λευκό μπλέιζερ, τοπ στο ίδιο χρώμα και αέρινη φλοράλ φούστα, σε πράσινη απόχρωση.
5110136

Με μίντι λευκό φόρεμα και ψηλοτάκουνα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, εμφανώς ανανεωμένη, τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής.
5110583

Μαύρο τοπ αλλά άσπρο παντελόνι προτίμησε η ξανθιά βουλευτής του Μέρα25 Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο των φωτογράφων δεν αντέχει την υψηλή θερμοκρασία.
5111001

Σικ λευκό μπλέιζερ με λευκό πουκάμισο επέλεξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
5110823

Λευκό πουκάμισο και χαλαρό χτένισμα για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Άννα Καραμανλή.
5110950

Στα λευκά και η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
alexopoulou

Σκούρο μπλε σακάκι με λευκή μπλούζα φόρεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου.

5110947