Σκηνές πανικού έζησαν πελάτες και προσωπικό σε ένα εστιατόριο γνωστής αλυσίδας fast food στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν πελάτισσα άρχισε να πυροβολεί γιατί δυσαρεστήθηκε επειδή οι πατάτες της ήταν κρύες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, η γυναίκα πήρε την παραγγελία της και στη συνέχεια επέστρεψε για να παραπονεθεί για τις πατάτες.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντικαταστήσουν την παραγγελία της, αλλά η πελάτισσα αντί να συμφωνήσει ξεκίνησε έναν άγριο καυγά.

Μία εργαζόμενη αναγκάστηκε να την βγάλει κυριολεκτικά από τα μαλλιά έξω από το κατάστημα, αλλά η υπόθεση δυστυχώς δεν τελειώσε εκεί.

Λίγο αργότερα η γυναίκα εμφανίστηκε εκ νέου, κρατώντας ένα όπλο στα χέρια της και άρχισε να πυροβολεί. Ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε κανένας.

Μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε στο σημείο η αστυνομία αλλά γυναίκα είχε προλάβει να φύγει. Ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η υπάλληλος του εστιατορίου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο WTOC, εξομολογήθηκε πως φοβήθηκε για τη ζωή της και έψαχνε να βρει έναν τρόπο να φύγει από την κουζίνα.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και η οικογένειά μου φοβάται για τη ζωή μου», λέει η ίδια, σημειώνοντας πως πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής στον χώρο εργασίας της.