Έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση, οι «Γιώργηδες» της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν χρόνο για να βγουν να γιορτάσουν μαζί την ονομαστική τους γιορτή! Αυτό έγινε σήμερα το μεσημέρι σε ταβέρνα στο Παγκράτι, όπου και τους «συνέλαβε» ο φακός του parapolitika.gr. Στο γεύμα, που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία του Γιώργου Κουμουτσάκου, παρόντες ήταν άλλοι έξι γαλάζιοι Γεώργιοι: Στύλιος, Βαγιωνάς, Γεωργαντάς, Καρασμάνης και οι δύο εκ «μεταγραφής» βουλευτές, Κατσιαντώνης και Λαζαρίδης. Η Γεωργία Μαρτίνου απουσιάζει στο εξωτερικό, ο Κασαπίδης περιοδεύει στη Δυτική Μακεδονία όπου διεκδικεί τη θέση του περιφερειάρχη, ενώ ο Βλάχος τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του.

 Σύνολο, λοιπόν, δέκα οι Γιώργηδες της ΝΔ, ένας λιγότερος από ό,τι οι βουλευτές που ονομάζονται Κώστας! Όπως όμως μας αποκάλυψε ο κ. Κουμουτσάκος, το δεύτερο όνομα του Νίκου Δένδια είναι Γεώργιος, οπότε το σκορ στην κοινοβουλευτική ομάδα γίνεται ισόπαλο, 11-11.

 Το μενού ήταν αρκετά προσεγμένο διατροφικά και είχε σαλάτα λάχανο-καρότο, τυρόπιτα, χορτόπιτα, γεμιστές πιπεριές και λίγο μόνο κρέας. Το «πολιτικό» μενού φυσικά είχε από όλα: Αυτοδιοικητικές εκλογές, ευρωεκλογές, πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη και ελληνοτουρκικά, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να μεταφέρει στην ομήγυρη τα συμπεράσματα που αποκόμισε από τις συζητήσεις που είχε για ελληνοτουρκικά και Αιγαίο με τους Αμερικανούς αξιωματούχους που συνάντησε την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.

 Ο λογαριασμός από ό,τι μαθαίνουμε μοιράστηκε ακριβοδίκαια, διά επτά, και οι Γιώργηδες έδωσαν ραντεβού για του χρόνου την άνοιξη, όπου εκτιμούν ότι μετά τις εθνικές εκλογές θα είναι διπλάσιοι σε αριθμό.