Φαίνεται πως όσοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διακατέχονται από κάποια κοινά στοιχεία. Αυτά της κυνικότητας και της αλαζονείας.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τον σάλο που προκλήθηκε με τα ακριβά γούστα του Άγγελου Τόλκα και τώρα είναι ο φρεσκοδιορισμένος διευθυντής του γραφείου του που προκαλεί.

Ο κ. Ματσαρίδης, αντανακλώντας προφανώς το ύφος του κ. Τόλκα και χωρίς καλά καλά να έχει κλείσει μια εβδομάδα στα νέα του καθήκοντα μιλά με έπαρση στα τοπικά ΜΜΕ παριστάνοντας το σημαίνον κυβερνητικό στέλεχος, κάτι που φυσικά είναι ανοίκειο ακόμη και για άλλους διευθυντές υπουργικών γραφείων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σε τοπικό μέσο εμφανίζεται ως μοναδική περίπτωση πεφωτισμένου τεχνοκράτη, θεωρώντας μάλλον τον διευθυντή του κ. Βίτσα ως χαμηλής ποιότητας στέλεχος.

Όπως μας πληροφορούν πηγές από την Ημαθία, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το ύφος Καίσαρα του κ. Ματσαρίδη και οι γκρίνιες αυτές φαίνεται πως έχουν αρχίσει και ενοχλούν και το Μαξίμου.

Φαίνεται πως το άνοιγμα στην κεντροαριστερά κοστίζει ακριβά στον κ. Τσίπρα, που κάθε τόσο βλέπει τον κ. Τόλκα να υποπίπτει σε φάλτσα.