«Καψούρης» με τη γυναίκα του δήλωσε ότι είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «The 2night show» ενώ, εξομολογήθηκε πως η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή και έντονη μετά τη γέννηση του μικρού Δήμου, του γιου τους.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το τι θα έκανε αν η Σία Κοσιώνη του ζητούσε ακόμα ένα παιδί εκείνος απάντησε με χιούμορ προτρέποντας τον παρουσιαστή να κάνει εκείνος κι άλλα παιδιά.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν βλέπει στην επόμενη γενιά πολιτικών τα παιδιά του ανάμεσα σε αυτούς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ήταν κάθετος.

«Ούτε για πλάκα αυτό τελειώνει εδώ. Βεβαίως και μπορώ να το προκαταβάλλω γιατί κάνω τόσο κόπο, τόση πλύση εγκεφάλου, δεν κατάλαβα. Δεν έχω καμία διάθεση, δεν θέλω. Εγώ στα κοινά μπήκα από μία εσωτερική μου ανάγκη, λόγω του πατέρα μου. Θέλω να ελπίζω ότι ο γιος μου δεν θα έχει καμία εσωτερική ανάγκη και θα έχει την επιλογή να κάνει ότι θέλει, να είναι παραγωγικός, δημιουργικός, όχι μόνος ο γιος αλλά κι όλα τα παιδιά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη