Οικογενειακά πέρασαν τις γιορτές τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας, µε τα social media να πληµµυρίζουν από τρυφερές αναρτήσεις, αλλά και εικόνες οικογενειακές, που σπάνια βλέπουµε.

Οι αναρτήσεις και οι εξορμήσεις – Πώς υποδέχθηκαν το 2024 και η κίνηση Χαρδαλιά να αλλάξει χρόνο στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη


«Χρόνια πολλά» µε µία φωτογραφία µε τον 3χρονο γιο τους ευχήθηκαν για το νέο έτος ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποδέχτηκε το 2024 µαζί µε την Τζ. Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνιο, ενώ την Πρωτοχρονιά γιόρτασαν οικογενειακώς την ονοµαστική εορτή του.

Μια φωτογραφία γεµάτη λάµψη µε τη σύζυγό του και τις κόρες του δηµοσίευσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, για να ευχηθεί «Καλή χρονιά», στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Καλή και ευλογηµένη χρονιά, µε υγεία και δύναµη, και το 2024 να είναι έτος ειρήνης, ισχυρής ανάπτυξης και προόδου της Ελλάδας µας».

«Ο Γιάννης, η Πόπη και εγώ σας ευχόµαστε καλή χρονιά! Με υγεία και χαµόγελα στις οικογένειές σας! Ολα τα καλά!», έγραψε ο Κωστής Χατζηδάκης, που πόζαρε µέσα στο αυτοκίνητο µε την οικογένειά του.

Ο υπουργός Οικονοµικών έχει παντρευτεί τη γιατρό, πρώην στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτεύτρια της Ν.∆. Πόπη Καλαϊτζή.

Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Γιάννη.

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραµέως, έστειλε τις ευχές της για τα Χριστούγεννα, τις οποίες συνόδευσε µε µια οικογενειακή φωτογραφία. Η κ. Κεραµέως είναι παντρεµένη µε τον δικηγόρο ∆ηµήτρη Λουκά και µαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Λουκά.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/12) η υπουργός δηµοσίευσε µια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία πόζαρε µε τον σύζυγό της και τους γιους τους µπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

1



ΜΕ ΠΙΤΖΑΜΕΣ


Φορώντας πιτζάµες, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έκανε µια πολύ τρυφερή ανάρτηση µε ευχές για τις γιορτές µαζί µε τη σύζυγό του και το παιδί τους. Ο υφυπουργός Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης, µε µια φωτογραφία µπροστά στο δέντρο και δίπλα στα στολίδια και τα παιχνίδια των εορτών, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, αγάπη, ηρεµία και κάθε καλό για όλη σας την οικογένεια».


Μαζί µε τις γυναίκες της ζωής του πόζαρε ο Στέλιος Πέτσας παραµονή Πρωτοχρονιάς. Ο βουλευτής της Ν.∆. και η σύζυγός του, Βασιλική Τσόγκα, έχουν δύο κόρες, τη Μάρθα-Μαρία και την Ελενα.

Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά ο ίδιος ανάρτησε µια φωτογραφία µε τη σύζυγό του και της ευχήθηκε τρυφερά µε το εξής µήνυµα: «Πολύχρονη, καρδιά µου».

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε µε τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, και τον γιο τους, ∆ήµο, στο Καρπενήσι.

Η οικογένεια απόλαυσε µοναδικές στιγµές και η δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δηµοσίευσε στον λογαριασµό της στο Instagram µια φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά µε τον Κ. Μπακογιάννη και ευχήθηκε «Καλή χρονιά».

Η Σ. Κοσιώνη µοιράστηκε επίσης εικόνες από τις στιγµές που περνούσαν στην εξοχή. Ανακάλυψε τη φύση µαζί µε τον µικρό ∆ήµο και περπάτησε στους δρόµους του χωριού Κρίκελλο, για να απολαύσει έναν καφέ.

Μια διαφορετική αλλαγή του χρόνου έκανε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος µαζί µε τη σύζυγό του, Γιώτα, και τη µικρότερη κόρη τους, ∆ήµητρα, επέλεξε να υποδεχθεί τη νέα χρονιά δίπλα στις «µητέρες της καρδιάς» στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη.

Μακριά από τα φώτα της γιορτινής Αθήνας, ο Νίκος Χαρδαλιάς αντάλλαξε δώρα, ευχές, χαµόγελα και πολλές, µεγάλες, ζεστές αγκαλιές µε τον 15χρονο Ματθαίο, τη 14χρονη Μαρία, που είχε µάλιστα και τα γενέθλιά της, τον Γιώργο και τον Παντελή, τη Μαίρη, τον βενιαµίν του σπιτιού, τον 9χρονο Στέλιο, τις µητέρες, αλλά και τις θείες SOS, που έχουν αφιερώσει τον χρόνο και την καθηµερινότητά τους στα παιδιά, περιβάλλοντάς τα διαρκώς µε στοργή και φροντίδα.


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024