Αλλον ετοιμαζόταν να καθαιρέσει η Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλον τελικά καθαίρεσε στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την απόφαση της υφυπουργού Εσωτερικών να απομακρύνει τον επικεφαλής της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Παντελή Αγγελίδη, που τελικά αποχώρησε από τη θέση του. Και τη γλύτωσε ο Γιάννης Κρεστενίτης της ΕΥΑΘ, που παρέμεινε στη θέση του.

Ο δεύτερος είχε τα περισσότερα υπηρεσιακά προβλήματα, παρ’ όλα αυτά η κομματική στήριξη τον έσωσε. Θυμηθείτε το επταήμερο που η Θεσσαλονίκη έμεινε χωρίς νερό και θα καταλάβετε. Φαίνεται όμως ότι αυτά δεν συγκίνησαν τη νέα ένοικο του Διοικητηρίου, που ουσιαστικά για να επιδείξει πυγμή απομάκρυνε τον Αγγελίδη.

Τι πλήρωσε αυτός; Μάλλον τη φημολογία ότι διορίστηκε από τη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ότι είχε σχέσεις με τους ΑΝ.ΕΛ., αν και ο ίδιος δεν προέρχεται από τον χώρο του κόμματος του Καμμένου.

Εκτός αν πλήρωσε το γεγονός ότι δήλωσε πως θα συμμετάσχει σε πάνελ της Μαρίας Σπυράκη και λίγο πριν μιλήσει στην εκδήλωση, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, ειδοποιήθηκε πως… τέλος! Ετσι επιβεβαιώνονται τα σενάρια που κάνουν λόγο για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών. Δηλαδή της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά των ΑΝ.ΕΛ. και της Κατερίνας Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηδη από την πρώτη ημέρα της αλλαγής στο Διοικητήριο άρχισαν να βγαίνουν κάτι ποσά από διάφορες επιχορηγήσεις που έκανε η Σερραία πολιτικός προς συλλόγους της εκλογικής της περιφέρειας το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο.

Η αποχώρηση του Αγγελίδη, έπειτα από απόφαση της Νοτοπούλου, το επιβεβαίωσε…