Ο οίκος Zeus + ∆ione, που φέρει την υπογραφή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραµπόφσκι, καθώς και της ∆ήµητρας Κολοτούρα, έχει πια κατακτήσει τον κόσµο της µόδας και οι δηµιουργίες των δύο κυριών πολύ συχνά ολοκληρώνουν το απαιτητικό στυλ ισχυρών γυναικών εντός και εκτός συνόρων. Ολο και περισσότερες γαλαζοαίµατες αλλά και σταρ του εξωτερικού εµπιστεύονται τις προτάσεις του γνωστού οίκου µόδας.


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν από τις πρώτες κυρίες που εµφανίστηκαν δηµόσια µε ρούχα των δύο Ελληνίδων σχεδιαστριών, επιλέγοντας ένα µπλε σύνολο από τον οίκο µόδας Zeus + Dione κατά την επίσκεψή της στην ακαδηµία καθηγητών στο Αλ Καράκ, στο πλαίσιο του προγράµµατος «Teach Like a Champion 2.0». Με µια µπλε µπλούζα µε χρυσές και λευκές ρίγες στην περιοχή του µπούστου και παντελόνι στην ίδια απόχρωση, η βασίλισσα Ράνια εντυπωσίασε µε την εµφάνισή της.


Το σύνολο σχολιάστηκε πολύ θετικά και χαρακτηρίστηκε απόλυτα ταιριαστό µε το στυλ της. Το ίδιο µοτίβο του οίκου Zeus + ∆ione, αλλά αυτήν τη φορά σε φόρεµα, είχε επιλέξει και η Σόφι Κάρτερ -στενή φίλη της Κέιτ Μίντλετονόταν είχε παρευρεθεί στον γάµο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας.