Κατέβηκαν από την προσωπική ιστοσελίδα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, οι αναρτήσεις του αναφορικά με την αποφυλάκιση Φλώρου.

Σύμφωνα με το healthview.gr, η κίνηση του Παύλου Πολάκη εκδηλώθηκε ευθύς μόλις ο ίδιος πληροφορήθηκε την ταυτότητα του πανεπιστημιακού ψυχιάτρου, ο οποίος υπογράφει την ιατρική γνωμάτευση για τον Αριστείδη Φλώρο σχετικά με τα ψυχιατρικά θέματα.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Είχα πει ήδη από την Τρίτη στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε ότι ο γιατρός που έδωσε την γνωμάτευση είναι συνεργαζόμενος με την Κυβέρνηση και τον Πολάκη προσωπικά. Τελικά ο πολλά βαρύς και μάγκας Πολάκης αφού κατάπιε το Κεελπνο λόγω Μαριλίζας τώρα..».

Πάντως ο αναπληρωτής υπουργός, σε μια προσπάθεια να… σώσει την παρτίδα και βλέποντας την έκταση που παίρνει το δημοσίευμα, έσπευσε να αποδώσει τις ευθύνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όσες αναφορές και να κάνετε αυτό δεν θα περάσει έτσι, εδώ θα είμαστε…», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο ίδιος απέφυγε να αναρτήσει εκ νέου το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του Παύλου Πολάκη: