Συνωστισμός επικράτησε από το πρωί στην Παναγή Κυριακού, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς, όπως κάθε χρόνο, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή για να του ευχηθεί για την ονομαστική του γιορτή.

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το παρών στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού για να του ευχηθούν αυτοπροσώπως: Γιώργος Κουμουτσάκος, Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Βλάχος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Θανάσης Μπούρας, κ.ά., αλλά και πρώην βουλευτές, όπως ο Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Απόστολος Κράτσας, η Ρόδη Κράτσα, ο Κώστας Μαρκόπουλος και πολιτικά στελέχη όπως ο Δήμαρχος Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου.

Σύντομο πέρασμα έκανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ τηλεφωνικά ευχήθηκαν στον Κώστα Καραμανλή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλοι πολλοί.

Μετά τις 2 η είσοδος στο γραφείο είχε δυσκολέψει, καθώς τα λουλούδια, τα γλυκά, οι κάρτες και τα δώρα είχαν σχηματίσει ένα μικρό βουνό!