Στο πλαίσιο των στενών επαφών που έχουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και λόγω της ονομαστικής εορτής του πρώτου, εντάσσεται και η σημερινή επαφή που είχαν στο γραφείο του κ. Καραμανλή, στην Παναγή Κυριακού.

Οι δύο άνδρες τα είπαν γι΄αρκετή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, συζήτησαν για τις γενικότερες εξελίξεις στη χώρα, το Σκοπιανό, τα Ελληνοτουρκικά καθώς και για τα εσωκομματικά τους έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη στην προσπάθεια του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά και την πρόσφατη περιοδεία του Κώστα Καραμανλή στη Θράκη, οι δύο έμπειροι κομματικοί έχουν αποφασίσει να βγουν μπροστά, πράγμα που θα βοηθήσει στη μεγαλύτερη συσπείρωση της ΝΔ και γι' αυτό το λόγο τέθηκε στο τραπέζι η εντατικοποίηση περιοδειών αλλά ακόμα και το ενδεχόμενο κοινών εμφανίσεων τους σε περιοχές ανά την Ελλάδα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το "πλάνο".