Σε έναν χιουμοριστικό διάλογο συμμετείχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή νέων εκπροσώπων στις ΝΟΔΕ όλης της Ελλάδας.

Ο κ. Καραμανλής βρίσκεται, ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη προς τιμήν του ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτη Γιουρτσίχιν. Ο πρώην πρωθυπουργός παρέμεινε στην πόλη για να ψηφίσει, ως βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, στις κάλπες των γαλάζιων νομαρχιακών εκλογών.

Στο εκλογικό κέντρο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους του από τα νεανικά του χρόνια. Την ώρα της ψηφοφορίας, ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ με τους ανθρώπους της εφορευτικής:

«Δεν έχω ταυτότητα» είπε στην εφορευτική επιτροπή αστειευόμενος ο πρώην πρωθυπουργός για να λάβει την απάντηση: «Α… τότε δεν μπορείτε να ψηφίσετε».

Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στην κάλπη να ψηφίσει για να κάνει νέο σχόλιο: «Παιδιά, έχω και πρεσβυωπία» είπε γελώντας και ζήτησε γυαλιά από δημοσιογράφο για να μπει στο παραβάν.

Μία πόλη, δύο πρώην πρωθυπουργοί

Με μία μόνο ημέρα διαφορά βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς παρευρέθη στον γάμο της κόρη του καλού του φίλου και επιχειρηματία, Αντώνη Δούδου.