Μετά το πέρας της προχθεσινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον «τσάρο» της ελληνικής οικονομίας Ευκλ. Τσακαλώτο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό το σύντομο τετ α τετ τού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις εκτός γραμμής διαρροές που γίνονται από το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το ενδεχόμενο λήψης επιπρόσθετων μέτρων το 2018.

«Με φέρνετε σε δύσκολη θέση» φέρεται να του είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μπορεί δημοσίως να την πέφτει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυριζόμενος ότι «κατασκευάζουν» ψευδείς ειδήσεις για να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη, αλλά κατά βάθος γνωρίζει τι συμβαίνει.

Η πλάκα είναι πως ενώ όλοι την τελευταία διαρροή που έγινε από το υπουργείο Οικονομικών για το ενδεχόμενο εφαρμογής νέων μέτρων εντός του 2018 τη χρέωσαν στο επιτελείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για να συντηρηθεί η γνωστή κόντρα που έχει με το Μέγαρο Μαξίμου, ουδείς έκατσε να ασχοληθεί και να τσεκάρει εάν μερίδιο ευθύνης στην όλη αναστάτωση που προκλήθηκε φέρει και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης.

Η Ιστορία μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι μόνο αυτός δεν κρύβει την αλήθεια όταν όλοι οι άλλοι λένε ψέματα για να κερδίζουν χρόνο και να καθησυχάζουν την κοινή γνώμη.