Στο πλευρό του ευρωβουλευτή της Ελιάς και υποψηφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκεται εδώ και ημέρες ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μάλιστα, την Δευτέρα το βράδυ, διοργάνωσε για λογαριασμό του μεγάλη συγκέντρωση, σε γνωστό στέκι της Νέας Κηφισιάς, στην οποία συμμετείχαν, κυρίως, στελέχη και εργαζομένοι από το χώρο της υγείας.

Στην ομιλία του ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί τον κ. Ανδρουλάκη ένα άφθαρτο και σύγχρονο πολιτικό και ότι είναι ικανός να ηγηθεί του νέου φορέα.

Από την πλευρά το ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες με την συμμετοχή τους στις 5 Νοεμβρίου να δώσουν εντολή για αλλαγή γενιάς. Τόνισε πως ο εκτροχιασμός της οικονομίας το πρώτο εξάμηνο του 2015 ήταν η βασική αιτία για την φορολογική λαίλαπα σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Επισήμανε ότι η επιλογή της άγριας φορολόγησης, αντί της ανάταξης της οικονομίας μέσω των επενδύσεων, φέρει την υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου.

Επίσης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση βουλιάζει τη χώρα οδηγώντας την σε τέταρτο μνημόνιο κι όχι σε «καθαρή» έξοδο από την κρίση, όπως υποσχέθηκε για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος όποιος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του δήλωσε πως θεωρεί τον Νίκο Ανδρουλάκη έναν νέο, σύγχρονο και άφθαρτο πολιτικό, που έχει ως στόχο το καλό της χώρας . Πραγματοποιήθηκε παρουσία άνω των εξακοσίων ατόμων κάτι που δείχνει ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους πολίτες.