Το ενδιαφέρον του για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να κατέθεσε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας σε μία από τις συναντήσεις τους.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, αυτό που προκύπτει ως λογική εκδοχή είναι ο πρωθυπουργός να του άφησε ανοικτές τις προσδοκίες, δίνοντας ραντεβού για το ερχόμενο φθινόπωρο, όταν θα ληφθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Πάντως, όπως αναφέρει η στήλη, στην περίπτωση που δεν «μετακομίσει» ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Τζιτζικώστας θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τη θέση.

Τι αναφέρει το «Big Mouth» 

– Πριν από κάμποσο καιρό σε μία από τις πολλές (ομολογώ) συναντήσεις που είχαν οι Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας φαίνεται να κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό το ενδιαφέρον του για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να γνωρίζω την απάντηση, γι’ αυτό και πάλι θα επιστρατεύσω τις αισθήσεις μου. Αυτό που προκύπτει ως λογική εκδοχή είναι να του άφησε (ο Μητσοτάκης) ανοικτές τις προσδοκίες, δίνοντας ραντεβού για το ερχόμενο φθινόπωρο, όταν ως γνωστόν θα ληφθούν και οι σχετικές αποφάσεις. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι στην περίπτωση που δεν μετακομίσει ο Γεραπετρίτης, ο Τζιτζικώστας θα ήταν ομολογουμένως μια πολύ καλή επιλογή.