Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο υπήρξε στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα: Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο, αλλά και τον Σταύρο Παπασταύρου.

Όπως αναφέρεται, η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα μηνύματα που αφορούν την πορεία της γαλάζιας παράταξης και στα 50χρονα της Νέας Δημοκρατίας να είναι συγκεκριμένα: η ενότητα, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και η ισχυρή ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας.

Η ανάρτηση της Ζέττας Μακρή: 

«Με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο και τον Σταύρο Παπασταύρου στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας @neademokratia μετά την ομιλία του Προέδρου και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη @kyriakos_. Στην ιστορική πορεία των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας και στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, τα μηνύματά μας, συμβολικά και ουσιαστικά, είναι η ενότητα, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και η ισχυρή ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας».