Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο με μια ανάρτησή του στα social media.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Έδωσε συνέντευξη από το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι αξίας 1,8 εκατ. ευρώ και ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει γάμο στην Κρήτη, αλλά γλέντι

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο, το οποίο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, κοστίζει 1,8 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή αυτή την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και του ανοίγματος της πλατφόρμας του προγράμματος «Ανακαινίζω-Νοικιάζω», ο Αλέξης Πατέλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο x: «Και για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λάιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα "Ανακαινίζω-Νοικιάζω"».


Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη

Και για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λάιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω». Επιδότηση 40% για έξοδα μέχρι 10.000 και προκαταβολή 50%. Για να πέσουν & άλλα σπίτια στην αγορά.