Σκέψεις για να ενταχθεί το όνομα του Ευρυπίδη Στυλιανίδη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ κάνουν στην Πειραιώς, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Μια τέτοια απόφαση θα εξυπηρετούσε έναν διττό στόχο: αφενός θα κέρδιζε ψήφους για τη γαλάζια παράταξη στη Θράκη, την οποία και εκπροσωπεί σε επίπεδο εθνικής αντιπροσωπείας (καθότι εκλεγεται στη Ροδόπη), αφετέρου θα ενίσχυε την «φωνή» των καραμανλικών, καθώς η σχέση που διατηρεί ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης με τον πρώην πρωθυπουργό «είναι κάτι περισσότερο από στενή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη.

Ωστόσο, για να προχωρήσει το ενδεχόμενο αυτό, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει και η σχετική πρόταση, όπως σημειώνει η στήλη Big Mouth.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Αν και μετά το κάζο με τον Μουρούτη είμαι σχετικά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που παραπέμπουν στα μεγάλα νεοδημοκρατικά τζάκια, εν προκειμένω οφείλω να παραδεχτώ ότι με το άκουσμα της ιδέας για τη συμμετοχή του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, κάπως ενθουσιάστηκα. Και αυτό γιατί γνωρίζω και δη από πρώτο χέρι ότι η σχέση του πρώην υπουργού με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είναι κάτι περισσότερο από στενή. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τη δουλειά που θα έκανε σε επίπεδο Θράκης, είναι ένα πρόσωπο που θα «εγκλώβιζε» και τους Καραμανλικούς. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να κάνει καλή δουλειά, αρκεί να το αποφάσιζε. Ωστόσο, για να κληθεί κανείς να αποφασίσει, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να του προταθεί το οτιδήποτε.