Διπλή χαρά έχει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης αφού εκτός από την απόλυση του από τον στρατό, έχει και τα γενέθλια του.

Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Γενέθλια ως πολίτης θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Σήµερα ορκίζεται και φεύγει µε άδεια απόλυσης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γεννηθείς στις 29 Μαρτίου 1988, θα σβήσει σήμερα 36 κεράκια παρουσία συγγενών και φίλων. Και επειδή η χαρά του Κασσελάκη είναι διπλή, διπλό θα είναι και το πάρτι που θα κάνει. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το πρώτο πάρτι θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής σε ταβέρνα στη Θήβα. Μεταξύ των καλεσμένων, θα βρίσκεται ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ, ο πατέρας του Κασσελάκη, κάποιοι από τους στενούς συνεργάτες του και φυσικά οι καινούργιοι φίλοι που έκανε κατά την 20ήμερη παραμονή του στο στρατόπεδο.

Η δεύτερη γενέθλια συνάθροιση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ με τους Αθηναίους φίλους και συντρόφους του Κασσελάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Stefanos έχει κλείσει τραπέζι στο μοντέρνο καφενείο «Τράγος» στου Ψυρρή, για να γιορτάσει τα 36α γενέθλια του. Εκεί αναμένεται να δώσουν το «παρών» κόσμος και ντουνιάς.

Να σημειωθεί ότι τα φετινά γενέθλια έχουν και μια extra ιδιαίτερη σημασία για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς θα τα γιορτάσει έπειτα από παρά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑ.

Δείτε εδώ τη σημερινή στήλη του Big Mouth