Διπλή γιορτή χθες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την ορκωμοσία του είχε και τα γενέθλιά του. Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να το γιορτάσει και χορεύοντας το γνωστό τραγούδι «Απολύομαι και τρελαίνομαι» πανηγύρισε τη λήξη της 20ήμερης θητείας του.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, για να παρευρεθεί στην ορκομωσία του, καθώς επίσης και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα. Μετά την ορκωμοσία, πήρε πενθήμερη άδεια και θα επιστρέψει στο στρατόπεδο στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.


Το μεγάλο πάρτι για τα 36α γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη έγινε σε γνωστό μοντέρνο μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή, από το οποίο φυσικά δεν έλειψε ο σύζυγός του, η σκυλίτσα του Φάρλι, αλλά και πολλά ακόμα άτομα, προσκεκλημένοι του εορτάζοντα. Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης, ο οποίος ήρθε και αυτός από την Αμερική. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι στου Ψυρρή:

kasselakis2

kasselakis1

kasselakis3

4211312
4211359
4211360
4211361