Μπερδεμένοι παρακολουθούν οι περισσότεροι τις τελευταίες μέρες τις όποιες απαντήσεις δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε χθες μιλώντας στο MEGA και στους Τζίμα - Πρετεντέρη ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού. «Έχω μεταβιβάσει όλη την συμμετοχή που μπορεί να είχα στο παρελθόν, έχει πλέον μεταβιβαστεί. Δεν έχω πλέον συμμετοχή σε εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος προσπάθησε να δώσεις απαντήσεις αλλά από όλες τις εύστοχες ερωτήσεις των δημοσιογράφων περί αστακοκάραβων, OSIOS, και δανεικών στα κομματικά media της Κουμουνδούρου το μόνο ενδιαφέρον που βγήκε δια στόματος Κασσελάκη ήταν η έμμεση παραδοχή του ότι ο (αυστηρός) νόμος του Τσίπρα για τις εταιρείες του εξωτερικού ήταν λάθος.

Διαβάστε εδώ: "Βόμβα" Κασσελάκη: Λάθος ο νόμος του Τσίπρα για τις εταιρείες του εξωτερικού - Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εξωχώρια εταιρεία

Και μιας και ξεκίνησε να δίνει απαντήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης, θα είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μια απάντηση σε σχέση με την εξαγορά του σπιτιού έναντι 1,7 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, θα ενθουσίαζε η ιδέα να γίνει γνωστό το αν το τίμημα της εξαγοράς του ακινήτου κατεβλήθη από προσωπικό λογαριασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή από κάποιον εταιρικό, από αυτούς που δεν έχει πλέον καμία σχέση…

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Ο Κασσελάκης και οι εταιρείες του εξωτερικού

- Παρακολούθησα τον ολίγον μπερδεμένο (ομολογώ) πρόεδρο Κασσελάκη στο Δελτίο του Mega και δεν σας κρύβω ότι τον λυπήθηκα, αφού ο άνθρωπος δυσκολευόταν και το έδειχνε. Μάλιστα, αυτοί οι άσπλαχνοι Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης έκαναν κανονικές ερωτήσεις, χωρίς να σεβαστούν το γεγονός ότι είχαν απέναντί τους έναν ομογενή, που έτυχε να εκλεγεί πριν από μήνες πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μείνω στην ουσία των όσων ακούσαμε, γιατί εδώ που τα λέμε εξέλειπε (η ουσία) από την ημίωρη συζήτηση. Ένα θα σας, πω για να υπάρχει. Ότι ο Κασσελάκης δεν απευθύνεται σε καμιά αριστερά και σε κανέναν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ο εκφραστής του «ΑΝΤΙ». Κάτι σαν τον Τραμπ, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει και αν χρειαστεί στο τέλος θα πληρώσει και τον λογαριασμό, είτε από την τσέπη του είτε από κάποια πρώην εταιρεία του. Ο πρόεδρος Stefanos να θυμάστε ότι στοχεύει στο 30% της λουμπεναρίας και σε κανέναν άλλον.

Και (κάποια) ερωτήματα για το σπίτι στο Κολωνάκι

- Και μια και ξεκίνησε να απαντά ο πρόεδρος Κασσελάκης, δεν σας κρύβω ότι θα με ενδιέφερε και μια απάντηση σε σχέση με την εξαγορά του σπιτιού έναντι 1,7 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι. Για παράδειγμα, θα με ενθουσίαζε, ομολογώ, η ιδέα να μάθω αν το τίμημα της εξαγοράς κατεβλήθη από προσωπικό λογαριασμό του Stefanos ή από κάποιον εταιρικό, από αυτούς που δεν έχει πλέον καμία σχέση. Εκτός κι αν είναι προικιό από τον Τάιλερ, που δεν το αποκλείω, με δεδομένο ότι ο αδερφός του, δηλαδή ο κουνιάδος του Κασσελάκη, ασχολείται επαγγελματικά με το real estate.