«Πόρτα» έριξε στον Μανώλη Χριστοδουλάκη από τη σημερινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για το περιβάλλον, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αν και καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Ανδρουλάκης έκρινε φρόνιμο να μην προσκαλέσει τον τομεάρχη περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ βγάζοντας του κίτρινη κάρτα ως «αντίποινα» επειδή ο Χριστοδουλάκης δεν είχε ειδοποιήσει το κόμμα για τη συμμετοχή του στην περιβόητη εκδήλωση των τριών για την Κεντροαριστερά. Όπως αναφέρει και η στήλη Big Mouth του powergame.gr, στην εκδήλωση θα μιλήσουν βουλευτές, ειδικευμένα στελέχη, καθηγητές και φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: "Έκοψαν" τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από εκδήλωση του Τομέα ευθύνης του

Κάποιοι κακοθελητές θα μπορούσαν να πουν ότι ο Ανδρουλάκης βλέποντας το ΠΑΣΟΚ καθηλωμένο στις δημοσκοπήσεις, έχει αρχίσει να πιστεύει πως κινδυνεύει από έναν εν δυνάμει αντίπαλό του στην ηγεσία του κόμματος, αν τα πράγματα πάνε στραβά στις ευρωεκλογές. Και επειδή ο τελευταίος αντιλαμβάνεται τον σχετικό κίνδυνο, έχει αρχίσει να προβαίνει σε εξτρεμιστικές ενέργειες. 

Ειδικά, πάντως μετά το κάζο και τις κωλοτούμπες Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ και το Άρθο 16, η τελευταία ήρθε διά στόματος Δουδωνή, φαίνεται ότι η τρικυμία έχει αγριέψει στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Η τρικυμία στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς μιας ατυχούς απόφασης μυρία έπονται… Ο εκνευρισμός στη Χαριλάου Τρικούπη για τις κωλοτούμπες για τα μη κρατικά ΑΕΙ αλλά και τη δημοσκοπική ένδεια δεν κρύβεται. Έτσι, στη σημερινή εκδήλωση για το περιβάλλον θα μιλήσουν όλοι -ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, βουλευτές, ειδικευμένα στελέχη, καθηγητές. Όλοι, όμως; Όχι βέβαια! Δεν προσκλήθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο τομεάρχης περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Φαίνεται πως ο πρόεδρος έκρινε φρόνιμο να του βγάλει κίτρινη κάρτα, επειδή δεν είχε ειδοποιήσει το κόμμα για τη συμμετοχή του στην περιβόητη εκδήλωση των τριών για την Κεντροαριστερά. Νομίζει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης ότι αυτός είναι ο δόκιμος τρόπος να λύσει τα όποια προβλήματα του καθηλωμένου δημοσκοπικά ΠΑΣΟΚ; Εκτός κι αν πιστεύει πως κινδυνεύει από έναν εν δυνάμει αντίπαλό του στην ηγεσία του κόμματος, αν τα πράγματα πάνε στραβά στις ευρωεκλογές… Και επειδή παρακολουθώ (τι βίτσιο κι αυτό) τον μικρό Χριστοδουλάκη, πρέπει να σας πω ότι τον βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρων τύπο από τον αρχηγό Νίκο. Και επειδή ο τελευταίος αντιλαμβάνεται τον σχετικό κίνδυνο, έχει αρχίσει τις εξτρεμιστικές ενέργειες, αδιαφορώντας για το ότι δεν έχει καμία αξία να είναι πρόεδρος της παρέας του.

! Η τρικυμία εν κρανίω στο ΠΑΣΟΚ μετά το κάζο και τις κωλοτούμπες για τα μη κρατικά ΑΕΙ φαίνεται ότι έπληξε ακόμα και αυτούς που διέθεταν ψήγματα ψυχραιμίας. Έτσι, ο Θόδωρος Μαργαρίτης απασφάλισε κατά του Πιερρακάκη, κάνοντας ανάρτηση που έλεγε πως «ο Πιερρακάκης δουλεύει τον κόσμο κανονικά». Προχώρησε όμως στις προσβλητικές αναφορές, γράφοντας ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου, που είχε δώσει μεγάλες και νικηφόρες μάχες κατά της Δεξιάς, τον Πιερρακάκη δεν θα τον είχε ούτε για καφετζή στη Χαριλάου Τρικούπη». Είναι, φαίνεται, νόμος σε αυτήν τη χώρα όταν δεν μπορείς να φτάσεις το ανάστημα του πολιτικού σου αντιπάλου, να επιχειρείς να τον κοντύνεις με χυδαίο και απαράδεκτο τρόπο.