Πρώτη η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr είχε αποκαλύψει τη συνομιλία που είχαν οι Στέφανος Κασσελάκης και Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να το επιβεβαιώνει έπειτα από μία εβδομάδα στο πλατό του «Πρωινού». Σήμερα η στήλη επανέρχεται με μία νέα πληροφορία που θέλει την πρωτοβουλία για να μιλήσουν και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις οι δύο άνδρες να ανήκει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όπως αναφέρει το «Big Mouth», ο λαϊκός τραγουδιστής ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχαν πριν μέρες, να μιλήσει με τον δήμαρχο Βόλου. Η επικοινωνία έγινε μέσω βιντεοκλήσης, με τον Κασσελάκη να δίνει μέχρι και συγχαρητήρια στον Μπέο για την πρόσφατη εκλογική του νίκη.

Διαβάστε εδώ: Μίλησαν στο τηλέφωνο Μπέος και Κασσελάκης - Τα καλά λόγια του δημάρχου Βόλου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα... συχαρίκια

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Επειδή βλέπω κάτι κανάλια και κάτι (άλλα) sites να «αποκαλύπτουν» έπειτα από καιρό τις αποκαλύψεις της στήλης, κρίνω σκόπιμο να θυμίσω δύο πρωτιές της στήλης. Την αποκάλυψη για την εξαγορά σπιτιού από τον Κασσελάκη στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι, όπως και την άλλη με τη συνομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Και για να είστε πάντα πρώτοι και καλά ενημερωμένοι, να σας πω ότι η πρωτοβουλία για να μιλήσουν και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις οι Κασσελάκης και Μπέος ανήκει στον λαϊκό αοιδό Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος το βράδυ που δείπνησε με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ζήτησε μια χάρη, που δεν ήταν άλλη από το να μιλήσει με τον δήμαρχο Βόλου. Εξ όσων μαθαίνω, η επικοινωνία έγινε μέσω βιντεοκλήσης, με τον πρόεδρο Κασσελάκη να δίνει μέχρι και συγχαρητήρια στον δήμαρχο Μπέο για την πρόσφατη εκλογική του νίκη.